Udvalget Weekendtræning

Vi koordinerer klubbens weekendtræning for både medlemmer og potentielle medlemmer.

Vores udgangspunkt er et minimalt setup de weekender (Typisk søndage), hvor vi selv kan deltage.

• En vært til at hjælpe nybegyndere i gang og tage imod dem, når de kommer tilbage fra skoven

• Et udvalg af ruter på faste poster og terrængenstande

• Rekruttering af deltagere via Facebookbegivenheder og hjemmeside.

Du kan hjælpe

Vi opfordrer alle medlemmer til at opgradere træningen med yderligere aktiviteter på udvalgte datoer. Giv os et praj, hvis du har ideer eller konkrete planer.

• Baner med skærme

• Baner med figurer

• Baner med tidtagning

• Sprintbane

• Labyrintbane

• Tekniktræning

• ...

Medlemmer af udvalget

• Jens Erik Larsen - Tovholder

• Jakob Lind Tolborg - Bestyrelseskontakt

Skriv til os

Skriv til ok73-weekendtraening@googlegroups.com, hvis du vil være med i udvalget, eller hvis du bare vil af med en god ide.

At være medlem af udvalget betyder ikke, at du skal påtage dig en masse opgaver. Dem opretter vi i Opgavebørsen, så medlemmer udenfor udvalget også har adgang til dem.

Du får derimod adgang til udvalgets kommunikationskanal, og så kan du måske hjælpe os med at gøre nogle af vores ideer endnu skarpere.