Ide nr. 1

Dennis: Fyraftens-o-løb for firmaer

Ide: Fyraftens-o-løb for firmaer

Et tilbud til virksomheder om at lave fyraftens-orienteringsløb. Jeg er nyansat i det pulserende erhvervsliv (har været selvstændig i 20 år), og jeg kan konstatere, at der er en masse virksomheder, som faciliterer aktivitetstilbud: Løbeklub, tennis, golf osv...

Min tanke er, at de danske arbejdspladser er det er det helt rigtige sted at få fat i folk - især hvis man kan få arbejdspladsens tilsagn og måske få lov til at lægge aktiviteten i arbejdstiden (som nogen arbejdspladser kører med).

Nå men det var altså ideen: Fyraftens-orienteringsløb. Hvordan det rent praktisk skal fungere, har jeg ikke tænkt over.

Indsendt af Dennis


Kommentarer

Skriv til jakob.l.tolborg@gmail.com, hvis du har en kommentar til ideen, kan bygge videre på den, eller har set en udfordring, vi skal være opmærksom på.

Jørn: Firmaløbene har andre haft succes med, så vi skulle jo nok finde en mulighed der. Først og fremmest skal vi vælge hvilke firmaer vi vil sælge ideen til.

Jakob LT: Ballerup OK har kørt med Firma-O-Løbet i mange år. Det giver helt sikkert indtægter, men jeg er usikker på, om det også har givet medlemmer. Jeg har tidligere tænkt tanken, at der burde stå en o-klub klar med baner i Lautrupparken hver uge i en periode. Den har et glimrende sprintterræn og et utal af firmer. I Gladsaxe kunne man måske bruge Høje Gladsaxe Parken og så lægge starten helt op ad industrikvarteret.