Ide nr. 2

Ulla B: Lange nemme o-ruter for motionsløbere

Ide: Lange nemme o-ruter for motionsløbere

Jeg har kigget lidt indad i forhold til mig selv. Midaldrende dame, som har løbet en del år og deltaget i nogle løb og en halvmaraton. Nu var jeg så blevet lidt mæt af bare at løbe, og havde brug for noget, der kunne motivere til at fortsætte. Da jeg så de lette ruter, blev jeg overrasket over, at de alle var meget korte, fordi jeg har været vant til at løbe 5 – 10 km og derfor har en forventning om, at der også skal nogle kilometer i benene.

Jeg bilder mig ind, at der er en hel del som har det lidt som mig, og måske kunne vindes over til orienteringsløb og på den måde fortsætte med at løbetræne – også for sjov.

Kunne man forestille sig, at man lavede nogle begynderløb med længde og så går målrettet efter hverdagsløbere, der har brug for motivation til at fortsætte med at motionere? Jeg ved så ikke lige, hvordan vi skulle formøble 10.000 kr. på det. men mon ikke nogen har ideer til det?

Indsendt af Ulla Baden


Kommentarer

Skriv til jakob.l.tolborg@gmail.com, hvis du har en kommentar til ideen, kan bygge videre på den, eller har set en udfordring, vi skal være opmærksom på.

Jørn: Lette lange baner har vi tidligere taget tilløb til i forbindelse med Jættemilen, uden at det er blevet til noget. Vi syntes ikke, at vi kunne gabe over det. På egne vegne og som stævneleder til Jættemilen søndag den 14. november vil jeg gerne bakke op om ideen, evt kombineret med Dennis' forslag om firmaløb.

Jakob LT: Det vil være fint med lange lette baner til Jættemilen til folk, der allerede er inde i sporten. Men jeg tror mere på det i forbindelse med vores weekendtræning eller andre små lokale aktiviteter. Vi får ikke en motionsløber fra Bagsværd uden kendskab til orienteringsløb til at køre 30 km til et løb med en masse mærkelige orienteringstyper og en snørklet startprocedure. :-)