Løbspuljen

Skal vi søge 10.000 kr. til en ny aktivitet?

Vinder-ideen er fundet

Det har måske aldrig været nemmere at starte en ny aktivitet og samtidig få penge i klubkassen via Nordea-fondens Løbspulje. Fire medlemmer sendte deres ide ind, og vinderen blev fundet via afstemning.


Indsendte ideer

Lange nemme baner kan eventuet blive en del Fyraftens-o-løb for firmaer. Aktiviteter til byfest i Mørkhøj bliver gennemført under alle omstændigheder. Bagsværd Sø Løbet genoplives kan gennemføres med eller uden eksterne penge i ryggen, men indtil videre parkerer vi ideen.


Den videre proces

Tre personer, der har stemt på vinderprojektet, vil gerne bidrage til den videre proces. Her skal vi først og fremmest finde svar på spørgsmål som hvor, hvornår, hvordan og om klubben har de fornødne ressourcer til udvikle og drifte projektet.

Skriv til jakob.l.tolborg@gmail.com, hvis du vil lytte med på kommunikationen, eller hvis du kan bidrage med stort eller småt.


Hvad er Løbspuljen?

Med Løbspuljen støtter Nordea-fonden mindre motionsløb for 50-500 deltagere med op til 10.000 kr., og puljen er lige åbnet. Løbet skal være foreningsdrevet og være åbent for folk i lokalområdet. Det skal desuden være udendørs - eksempelvis et børneløb i byen, SUP-ræs på fjorden, mountainbikeløb i skoven eller et motionsløb. Det kan naturligvis også være et orienteringsløb.

Man kan søge om 5.000 kr. eller 10.000 kr., uden at der er krav om dokumentation eller regnskabsaflæggelse overfor fonden. Det er måske de nemmeste penge, der er i markedet.

Lad os udnytte mulighederne og lave noget nyt og sjovt, som vi og andre i Gladsaxe Kommune kan samles om.


Forbehold

Medlemmer, der har afmeldt nyhedsbreve fra klubben, og medlemmer uden egen e-mailadresse modtager ikke opfordringen på e-mail til at poste ideer eller instruktion om afstemningen - af logiske grunde.

Bestyrelsen forbeholder sig ret til at veto ideer, der er for eksotiske i forhold til klubbens normale virke. Ligeledes skal bestyrelsen nikke til fondsansøgningen, inden den bliver indsendt. Af tekniske årsager bliver det i øvrigt Kasseren, der skal indsende ansøgningen.